A new change...
|
27 Dec 2011, 21:24
|||
|
|||
Era curios ceea ce spunea, caci in ciuda faptului ca el din cand in cand gasea cele mai dubioase locuri in care sa citeasca mai pierdea vremea si prin biblioteca fiind fanul numarul unu al romanelor din sectorul interzis.Privi usor neincrezator in momentul in care fata vorbi despre placerea de a petrece sarbatorile de iarna alaturi de familie si se gandi la betivanul de taica-sau, lucru care ii provoca imediat greata.Se stramba scurt insa strambatura fu repede inlocuita.
Eh..eu nu prea ma omor dupa acest anotimp..dar sa zicem ca merge..din cand in cand!Mai ales cand te trezesti cu un ghem de blana in brate!zise el uitandu-se din nou la motanul care il amuza teribil.Si totusi..ironia face sa nu te fii vazut pana acum...dupa cate vad esti un cercetas..si asta ma face sa ma simt si mai chior dect stiam deja ca sunt..ori asta..ori stau eu prin locuri prea dubioase...pot primi o explicatie?zise el uitandu-se in jurul sau la elevii care pareau sa fuga cat mai repede spre intrarea in castel si la vantul care inceusa sa bata ca un nebun. Probabil ar fii bine sa intram..imi poti spune la o cana de ciocolata calda!zise el fiind clar adeptul acestei bauturi..pe langa multe altele..insa in special aceasta. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|