|
28 Dec 2011, 01:16
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Acum doua - trei zile am inceput sa urmaresc "American Horror Story" si pot spune ca e pur si simplu genial.
E foarte bine realizat si e neaparat horror [ma rog, nu in sensul ala cu vampiri/monstri/varcolaci sau altceva =))))))] - e mai mult despre fantome and stuff. Desi e cam incalcita treaba pentru ca fantomele astea, in afara de faptul ca nu pot parasi casa asta in care mor [numita si "Casa Crimei" in serial] si raman blocate acolo pentru totdeauna.. pai pot face orice doresc, asa ca oamenii. O_O This is weird. Whatever, trecand peste asta, serialul e super. N-am intalnit nici macar un personaj care sa nu-mi placa - adica la modul in care joaca/aspect and so on. Fiecare isi interpreteaza rolul foarte bine.
E aparut anul acesta si deocamdata e doar un singur sezon de 12 episoade [pe care l-am terminat in seara asta :-< so sad]. Am citit undeva ca producatorul vrea sa schimbe niste chestii la urmatorul sezon - gen alta poveste, in mare parte aceiasi actori, dar interpretand alte roluri - si actiunea sa fie plasata in alta casa [avand in vedere ca in mare parte, toata actiunea a avut loc in "Casa Crimei" in acest sezon].
Abia astept sa vad ce va fi in sezonul al doilea. ^_^
Si stiu ca nu sunt singura careia ii place AHS. :> :> Lexie, Cryss/Alice H. :> :> E culmea cum ne-am nimerit toate acum. =))))))) > <
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
|
|