|
|
28 Dec 2011, 11:44
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- I-ar fi iertat greselile lui Odette mai usor daca nu l-ar fi pus in asemenea situatii,mai ales de fata cu acel barbat. In ciuda faptului ca intreaga seara incerca sa se abtina sa nu tipe la ea,i se parea aproape imposibil. Insa ranjetul ei si cuvintele rostite il facura sa ramana calm,multumindu-i in sinea lui. '' Am zis ce am avut de zis iar Raven trebuie sa isi termine ceaiul. Maine nu ai cumva un test,domnisoara?'' Desi uneori o ura,mai mult decat pe raposatul sau frate,nu putea sa nu se gandeasca la viitorul ei si la ceea ce avea sa devina. Desi era o Malfoy,trebuia ajutata,trebuia sa fie adusa cu picioarele pe pamant.
'' Plus,m-am trezit cu Gaunt in Turnul Adultilor. A zis ca vrea sa-ti vorbeasca. Pariu ca da tarcoale pe la Hogwarts.'' ii sopti el,intr-atat incat Raven sa nu ii auda. Nu stia de ce dar ar fi preferat sa ramana singur acolo,sau cel putin in compania barbatului de langa el. Nu vroia sa mai aibe de-a face cu cei din familia Gaunt. I se parea surprinzator ca Fred nu il ucise in clipa in care intra peste el in Turn. ''Ai grija. Ia-o pe Less,o sa ai nevoie de ea.'' Din haina lui Carsten iesi o femele de Cobra Imperiala care se incolaci apoi in jurul bratului lui Odette.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|