Never look back.
|
28 Dec 2011, 16:52
|||
|
|||
Il privea foarte curioasa pe Blake. Murea de curiozitate sa afle ce se intamplase de fapt. Blake ii spuse ca ii povestise exact ce ii povestise si ea. Parea sa nu minta.
Odette se incrunta dar nu spuse nimic se uita la Fred asteptand sa spuna el ceva. Devoratorul nu spuse nimic doar incuviinta usor din cap. -Nu am vrut sa il cred de asta am venit atunci dupa tine cand m-a atacat ala si m-ai salvat si atunci mi-am dat seama ca spuneai adevarul dar am fugit pentru tu l-ai... -Sa nu mai spui un cuvant! spuse Odette amenintandu-l cu aratatorul. Tamara si Blake ridicara din sprancene si Odette se inrosi puternic spunandu-i lui Fred ca o facuse doar pentru a-i distrage atentia cat timp el pleca de acolo. Viperina ii spuse apoi Tamarei ca il sarutase pe Carsten pentru o mica... diversiune. Blake izbucni in ras facand-o pe Oddy sa isi dea ochii peste cap dar si sa zambeasca. -Deci, Oddy e totul bine? intreba Fred putin nesigur. Odette dadu usor din cap si se apropie de el ca si cum ar fi vrut sa il imbratiseze dar cum ajunse suficient de aproape de el il lovi in umar cat putu de tare facandu-l sa se dezechilibreze. -Esti. Un. Mare. Idiot! striga lovindu-l dupa fiecare cuvant. Am stat saptamani in Azkaban apoi am fost salvata si ghici cum!? Am fost aruncata in mare de la cel putin o mie de metri! Am avut o groaza de probleme si tu... Odette vru sa mai spuna multe dar fu intrerupta de... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|