Keep calm and change everything
|
28 Dec 2011, 17:00
|||
|
|||
-Cat de mult mi'as dori sa ma razbun pe cei care mi.au sticat intr'o singura clipa tot sensul vietii, si mi'au furat intreaga bucurie de a trai... Dar am o vaga presimitire ca pot rezolva asta, mai am totusi o picatura de speranta undeva pe fundul paharului, care striga cu toata puterea sa nu renunt niciodata. Si imi aduc aminte asa de bine vorbele mamei: "Chiar daca iti provoaca o placare nebuna, razbunarea nu poate aduce inapoi pe nimeni. Pana si satisfacerea aceea va disparea cu timpul si atunci durerea se mari, pentru ca tot tu vei pierde. Dupa ce ca ai pierdut atat, ai ajuns exact ca cei pe care ii urai pentru ce au facut si ei care au facut cele lucruri, au mai reusit sa faca ceva: au reusit sa te schimbe pe tine in rau, sa ramai unul de'al lor. Durerea ce iti va inunda corpul, va intra sub forma de rautate in sufletul gol, caci bunatatea si omenia s'au dus odata cu scurta placere a razbunarii." Aceste cuvinte nu cred ca le voi uita vreodata in viata si ma vor face sa raman in fiecare clipa a vietii cu picioarele pe pamant. In fond sunt sigura ca voi gasi o cale, doar ca nu imi vine acum in minte mijlocul prin care as putea schimba lucrurile. spuse fata.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|