Closer to the edge
28 Dec 2011, 22:11 (This post was last modified: 24 Jan 2012, 21:35 by Ivy Thibault.)
Ivy se uita in ochii lui din nou, expresia ei inasprindu-se, ochii devenindu-i reci. Vazu din nou acele licariri: mai intai enervare, apoi fusese ceva inexplicabil, ca si cum ar fi fost pierdut pentru moment. Dupa experienta sa, Ivy deduse ca isi amintise de cineva care isi lasase un impact urias asupra persoanei sale. Privi in continuare, absorbita de vartejul ochilor lui. Studie cu atentie fiecare firicel al sentimentelor schimbatoare, pana cand vocea lui ii intrerupse studiul. Isi repetase intrebarea de mai devreme. Si apoi o lasa de brat, cerandu-si scuze.

Ivy ii zambi. 'E in regula. De fapt, nu prea am nevoie de nimic de pe-aici.' spuse fata. 'Ei bine, poate as avea nevoie de ceva plante pentru pipa.' se dadu ea batuta stramband din nas si aruncand o privire catre sticlutele cu continuturi lichide de pe raftul de langa ea. 'Cred ca nu prea am nimerit directia care trebuie.' se incrunta ea, luand o sticluta la intamplare si studiindu-i eticheta.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Closer to the edge - by Lucas Sasha Neitzke - 25 Dec 2011, 19:57
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 26 Dec 2011, 01:40
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 19:31
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 20:42
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 22:11
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 02 Jan 2012, 17:13