Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte
|
28 Dec 2011, 22:40
|||
|
|||
Roscata cazu in zapada , nefiind ceva e care sa se apuce ori sa se sprijine . Acum isi scutura manecile pline de zapada , era aproape uda , si singura solutie de a se usca era sa intre undeva la caldura si sa-si lase haina sa se usuce putin . Observa un baiat brunet inalt care se apropie de ea intinzandu-i mana in semn ca el ar fi singurul om din imprejurimi care observa un alt om la anaghie . Soimita il apuca de mana iar acesta o trase inspre el prezentanduise . Agnes . Incantata . Ahh , se pare ca mi-ai citit gandurile in legatura cu ceaiul . spuse fata zambindu-i larg baiatului si indreptandu-se acum spre cea mai apropiata ceainarie din Hogsmeade . Isi misca privirea in jur pentru a da de urma celui care o lovise , dar nu avea nici-o sansa deoarece nu-i vazuse fata celui sau celei ce-o lovise . Renunta la acea idee si il privi pe noul ei amic , examinandu-l . Ca si cum ochii aceia verzi ar fi putut vedea prin baiat . Si in ce casa esti , Daniel ? il intreba aceasta pe baiat uitandu-se tot inainte .
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 16:32
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 28 Dec 2011, 20:21
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 22:40
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 29 Dec 2011, 12:25
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 13:12
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 29 Dec 2011, 19:14
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 20:28
|