Papusa de portelan
|
29 Dec 2011, 04:51
|||
|
|||
Se opri din mestecat si-si fixa privirea intr-un loc oarecare. Acelasi peisaj neschimbat. Oala de supa fierea in continuare, scotand zgomote stranii la asemenea ore. Lasa un tremur usor sa ii unduiasca trupul si un zambet aruncat din coltul guri pe trasaturile-i frumoase. Inghiti incet, unduindu-si buzele si intoarse instantaneu privirea spre usa, (Ooc: doar privirea
![]() ![]() Cine sunt... depinde. Rosti, taind inca o bucatica din friptura ( Ooc: friptura, nu-mi amintesc sa fi pomenit de asta, but... I love stake ^^ ) si mestecand din nou. Ce caut aici? Lasa tacamurile pe masa si surase. Draga mea, esti sigura ca nu ai gresit camera? Nu de alta, dar pe barba lui Merlin, de ce ai pune o intrebare inutila cand ai ochii ca sa observi? Nu vreau sa te jignesc, Doamne fereste, si totusi apelezi la intrebari pentru a te astepta de la mine sa ce? Sa iti dau un raspuns evident? Sau poate... pentru ca mereu exista un dar si poate... ai rostit intrebarea pentru a incepe o oarecare discutie. De necrezut. Adauga tanara ultimele cuvinte mai mult pentru sine si ridica paharul cu suc, sorbind putin. Caz in care bunele maniere ma indeamna sa te invit sa iei loc si totusi sa continuam pe firul tau. Ti-e foame? Rosti Splendora ridicandu-se de pe scaun si sprijinindu-se pe el. Ii intinse o mana si mai adaua. Splendora Cromwell. Cu cine am placerea? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 25 Dec 2011, 00:55
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 15:42
RE: Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 29 Dec 2011, 04:51
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 11:17
RE: Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 31 Dec 2011, 04:41
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 31 Dec 2011, 13:23
RE: Papusa de portelan - by Splendora Cromwell - 30 Jan 2012, 05:23
RE: Papusa de portelan - by Agnes Marie Lovel - 30 Jan 2012, 22:40