Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte
|
29 Dec 2011, 20:28
|||
|
|||
Raspunsul baiatului parea fortat , iar fata isi dadu seama ca spusese o prostie . Nu vroia sa strice tot ce se legase deja intre cei doi , totusi , incepuse sa se inteleaga bine cu viperinul din fata ei . Imi cer scuze ca am spus asta , zise fata rosind . Acum parca fata nu i se mai deosebea de par . Cand ceaiul tocmai ajunsese , aburii se ridicau oprindu-se in fata rece a fetei . Isi alese ea prima ceasca cu ceai din stanga ; Cand mainile ei reci atinsesera ceasca fierbinte ... parca degetele ei tindeau dupa caldura . Verifica ceaiul cu buzele , era prea fierbinte pentru ca o fiinta umana sa guste din el , s-ar fi ars pe limba in primul rand.
Se parea ca viperinul era de aceeasi parere cu ea , asa ca amandoi lasara cescutele pe masa . Agnes se simtea agitata , isi freca bratele cu mainile incrucisate in jurul corpului . Privea in gol pe fereastra , nu se gandea nicidecum la ce era afara . Se trezi brusc din visat si isi intoarse privirea spre baiat care acum isi iufulea putin parul . Aa ?! Aici unde ? Aa.. pai vizitam Hogsmeade-ul ca in fiecare vacanta . ii raspunse roscata baiatului , inca in transa . Acum nu-si putea dezlipi privirea de la viperin . Pari putin necajit . spuse Agnes cu putina compasiune in glas. Ti s-a intamplat ceva de curand ? intreba soimita atenta acum la ce spunea . ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 16:32
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 28 Dec 2011, 20:21
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 28 Dec 2011, 22:40
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 29 Dec 2011, 12:25
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 13:12
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Daniel Cruplud - 29 Dec 2011, 19:14
RE: Un bulgare in ceafa si putin ceai fierbinte - by Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011, 20:28
|