Lacul de sticla
|
29 Dec 2011, 20:34
|||
|
|||
Agnes presimtise ca noua sa prietena nu suporta frigul , nici gheata sau zapada de altfel. Iesira afara , vantul batea nu foarte tare , ba chiar fata il considera doar o briza rece de toamna-iarna.O apuca de mana pe Anya si o trase dupa ea inspre lacul de pe domeniu . Amandoua radeau si fugeau , corpurile lor se conturau in lumina soarelui iar parul le flutura in timp ce alergau .
Se oprisera sub un opac de langa lac , era umbros desi cele doua aveau nevoie de soare . Agnes iubea lacul acela in care fiecare om paraca isi vede sufletul , de aceea vroia ca si Anya sa aiba aceeasi parere despre lacul respectiv . Cand se intinse sa-si vada reflecsia in lac , acesta parca ar fi fost cumva dintr-un basm , cel mai mult probabil "Craiasa Zapezilor" . Duse mana spre suprafata lucioasa asteptandu-se ca mana sa sa fie oprita de un zid de sticla , dar fu trezita la realitate de apa rece ca gheata . ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul blestemat- asa credeam eu! | John Weasley | 1 | 1,123 |
03 Jan 2009, 19:23 Last Post: Ginny Malfoy |
|
Lacul inghetzat | Lyra Dust | 24 | 4,965 |
01 Apr 2008, 16:23 Last Post: Shayera Holl |