Letters everywhere
|
30 Dec 2011, 20:01
|||
|
|||
Sarutul o lua prin surprindere. Nu se asteptase la asta. Apropierea dintre ei ii dadu fiori. Era ceva la acest baiat care o atragea. Ii simti buzele moi pe ale ei. Avu o usoara intentie de a-i raspunde, insa Lucas se indeparta la timp. Incerca din rasputeri sa-si infraneze raspunsurile fizice ale corpului ei: obrajii ce se inroseau si furnicaturile din palma ce dorea sa se intinda dupa gatul lui. Deja era prea mult. Tanarul o facea sa isi exteriorizeze sentimentele. Dar nu era un lucru rau.
"Mi-ai furat un sarut..." spuse ea aproape in soapta, insa stia ca el a auzit-o. "Nu multi indraaznesc sa faca asta." Ochii ei cazura pepieptul lui, analizandu-l pe tanar. Picioarele ei erau inca intre coapsele lui, ca intr-o imbratisare. "Nu pot spune ca viata aici e atat de plicticoasa. Tocmai a devenit mai interesanta." spuse privindu-l conspirativ. Se adanci in privirea lui, fara sa isi ia ochii de la el. Ce o facea sa se poarte asa. Era o parte a personalitatii ei pe care nu o descoperise inca. Se apropie de el mai tare, indreptand-si spatele. Isi infasura mainile in jurul gatului lui facandu-l sa se aplece. Atinse usor buzele lui, sarutandu-l. Era ca un coltisor de rai. Se departa inainte sa mearga prea departe. "Acum mi-am luat sarutul inapoi." Vocea ii era jucasa dar serioasa. Nu stia la ce reactie sa se astepte din partea lui Lucas. Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
letters to the sky | Lexie Stryder | 2 | 1,442 |
01 Mar 2012, 16:28 Last Post: Lexie Stryder |