Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sweet Sacrifice
30 Dec 2011, 23:44 (This post was last modified: 30 Dec 2011, 23:45 by Robert Eric Smith.)
  • Observandu-l pe Gabriel care il saluta pe varcolac, si afland in acel moment ca este chiar el, se indrepta in directia acestuia, se uita la el putin, din cap pana in picioare, 'Uniforma, eeeuh.', dar n-avea ce-i face nu toti sunt obsedati dupa colectia de toamna-iarna. Celalalt viperin isi cauta discret in roba bagheta si spuse, "Ce faci pe aici?" ,nu apuca Eric sa-i raspunda ca-si gasi bagheta si se corecta intr-un tarziu, "Adica, ce te aduce pe aici la ora asta?".

Robert chicoti, era clar ca Gab nu se astepta sa-l ada, cel putin nu aici, "Ei bine am venit in Marea Britanie in aceasta vacanta, stii, eu locuiesc in L.A. defapt.", raspunse orgolios si mandru varcolacul stralucindu-i ochii albastrii si dandusi jos pelerina acea ingrozitoare "Incendio!", incanta Robby si arsese mantia, ramanand cu o pereche de ghetute, o pereche de jeansi albi si un pulover rosu. "Si, m-am gandit sa vad unde a copilarit Potter, o zona de mahala, nimic iesit din comun, totul asa de ordinar, plicticos." isi termina ideea viperinul. "Iar tu, tu ce cauti tocmai aici ?"

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sweet Sacrifice - by Dimitri Belikov - 29 Dec 2011, 16:31
RE: Sweet Sacrifice - by Robert Eric Smith - 29 Dec 2011, 22:22
RE: Sweet Sacrifice - by Dimitri Belikov - 29 Dec 2011, 22:39
RE: Sweet Sacrifice - by Robert Eric Smith - 30 Dec 2011, 23:44
RE: Sweet Sacrifice - by Dimitri Belikov - 01 Jan 2012, 18:08