Can you lay your life down, so a stranger can live ?
|
31 Dec 2011, 19:24
|||
|
|||
Alice intra la sfatul fetei de pe pat. O recunoscu pe Lexie si ii facu un semn de salut. Se uita imprejur si vazu ca, intr-adevar, salonul era gol inafara de cele doua. Lexie puse doua intrebari una dupa alta, iar Alice ii raspunse frustrata la amandoua.
'Am cazut.' minti ea convingator ~ dar poate nu destul ~ inchizand usa in urma ei. 'Si da stiu, de aceea am intrebat daca este vreuna pe aici.' adauga ea incruntata. Vedea ca fetele intelesera putin gresit, dar nu prea conta acum. Mana ei zvacnea dureros, iar Alice chiar avea nevoie de un calmant inainte ca sa se poate urat cu cele doua viperine. Isi dadu seama ca inca nu i se prezentase celei de pe pat. 'Alice.' spuse fata, nevrand sa-i intinda mana ca nu cumva sa faca vreo miscare brusca. Se uita prin jur si vazu o masuta pe care stateau diferite medicamente. Merse repede pana acolo si scotoci, citind in graba numele de pe etichete. Nu intelegea mare lucru. 'Piciorul tau e rupt?' o intreba fosta viperina frustrata pe fata intinsa pe pat. 'Ce ti-au dat pentru el?' |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Isabella River - 10 Dec 2011, 21:48
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Lexie Stryder - 12 Dec 2011, 16:20
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Isabella River - 13 Dec 2011, 21:57
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Lexie Stryder - 19 Dec 2011, 17:39
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Ivy Thibault - 25 Dec 2011, 19:15
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Isabella River - 31 Dec 2011, 00:42
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Lexie Stryder - 31 Dec 2011, 16:24
RE: Can you lay your life down, so a stranger can live ? - by Ivy Thibault - 31 Dec 2011, 19:24
|