Thread Closed 
Change your mind - Part. II
01 Jan 2012, 16:55
Se uita cu doar o usoara repulsie la barbat dupa ce il auzi apoi se indeparta putin asezandu-si coatele pe masuta din colorata ceainarie.Inchise un moment ochii ca si cum s-ar gandi apoi ii deschise usor si nu prea mult.Cearcanele de la ochi datorita lipsei somnului erau acum mult mai evidentiate, insa pe el nu il deranjau.Fata ii era putin supta ce-i drept, insa stia ca nu avea sa dureze mult pana sa isi revina.
Si daca ti-as spune ca eu nu sunt genul de persoana care sa isi angajeze...persoane care sa ii ofere ajutor?Defapt, ce sa ne mai ascundem dupa deget...eu nu am absolut nici un interes in a-ti folosi abilitatile!De ce ai vrea sa stai in continuare cu mine?zise el desi intrebarea era cam stupid pusa in momentul de fata avand in vedere ca erau doi barbati in toata firea ce stateau la discutii intr-o ceainarie.Era destul de amuzat intr-o oarecare masura de ironia situatiei, insa prefera sa isi pastreze o oarecare autonomie pentru un moment.
Nu raspunde!zise el repede in urmatoarele secunde.Vom lasa lucrurile asa pentru un moment!Dar totusi...simt ca nu tii atat de mult la mine incat sa nu vrei si ceva..nu printeso?zise el aruncandu-i o privire strengara intr-un final.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Change your mind - Part. II - by Raven A. Harris - 01 Jan 2012, 16:55

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  change your mind Kurt F. Malfoy 19 4,330 28 Dec 2011, 11:53
Last Post: Odette B. Malfoy