i dare you!
|
01 Jan 2012, 18:06
|||
|
|||
Pasea exact cu viteza melcului beat, defapt se simtea el insusi beat.Se apropie usor de aparatul incuiat de mancare pe care atingandu-l usor cu varful baghetei pe care spre norocul lui reusise sa o ascunda bine cat sa o aiba la el.Astepta linistit ca ciocolata sa calda sa isi gaseasca drumul spre el si lasand in urma un galeon se sprijini de peretele cel mai apropiat.Inchise pentru un moment ochii inspirand cu putere aer in piept, un aer imbaxit ce-i drept care il enerva la culme, insa cel putin era aer.Linistea lui fu imediat intrerupta de un zgomot enervant care il facu sa se strambe evident.Observa ca un nefericit picase din picioare, ah, dar de cate ori nu facuse si el asta...putea macar sa il ajute putin..
Se apropie usor de tipul care picase, ce arata destul de prost, aproape la fel de prost ca el. Hai sus..zise el prinzandu-l pe tip de brat dar ii ddu repede drumul.Drace!!zise dintr-o data facand ochii mari cnd vazu cu cine are de-a face. Se lasa usor in jos ajutandu-l sa se ridice apoi trecandu-si repede mana prin par. Stiu ca sunt un barbat fatal..dar te rog..sa nu cazi la picioarele mele in fata publicului!ii sopti el amuzat la ureche punandu-i mana dupa gatul sau cat sa il poata tine bine, apoi tragand de picioarele sale schiloade..a naibii potiune...il tranti pe primul scaun pe care il vazu. Scuze!Nici eu nu sunt intr-o stare prea buna cum vezi..mda..sau cum nu vezi..zise el asezandu-se la randul sau uitandu-se spre Carsten. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
i dare you! - by Kurt F. Malfoy - 31 Dec 2011, 17:34
RE: i dare you! - by Raven A. Harris - 01 Jan 2012, 17:35
RE: i dare you! - by Kurt F. Malfoy - 01 Jan 2012, 17:49
RE: i dare you! - by Raven A. Harris - 01 Jan 2012, 18:06
RE: i dare you! - by Kurt F. Malfoy - 01 Jan 2012, 18:15
RE: i dare you! - by Raven A. Harris - 01 Jan 2012, 18:32
RE: i dare you! - by Kurt F. Malfoy - 01 Jan 2012, 19:16
RE: i dare you! - by Raven A. Harris - 01 Jan 2012, 19:44