|
Part I Some eyes in the dark and ..
|
02 Jan 2012, 12:23
(This post was last modified: 02 Jan 2012, 12:24 by Dimitri Belikov.)
|
|
Dimitri Belikov
|
RP Posts: 199
Casa: Viperini
Galeoni: 850
Slujba: Vanzator la "Pete si caligrafie"
|
|
- Se indrepta in capatul celalt al camerei injurand printre dinti la adresa fantomei. Tocmai ii aruncase bagheta pe geam, undeva in puterea noptii, unde poate fi gasita de orice tembel spunand copilareste Ce-am gasit al meu sa fie!
Se sprijini usor de marginea unui raft plin cu carti. Isi recapata repede rasuflarea deoarece simtea cum revine la acel Gabriel de dinainte. Isi indrepta privirea catre cei doi. Agnes alerga de colo colo ademenindu-l pe Rober – pentru ca asa il cheama defapt -. Viperinul isi dorea ca soimita sa nu faca vreo prostie si sa isi puna viata in pericol dar din fericire fara pare sa gandeasca logic. Tipic unul Soim! O complimenta in gand.
Dat fiind ca nu avea o arma propriu-zisa, bruentul recapitula in minte o serie de tehnici. Odata ce planul fusese facut, se indrepta spre Robert. Ajuns in spatele sau il lovi usor pe umar iar acesta se intoarse usor uimit catre el. In acea clipa Gabriel ii trase un pumn exact in fata, indivicul cazand pe spate inconstient. Acum ma doare mana , tembel imbecil ce esti! Rasufla usurat. Eu le-am spus ca orele alea sunt irosite dar ei nu m-au asculatat! Isi mustra baiatul parintii in gand. Esti bine? O intreba usor ingrijorat pe soimita.
I believe whatever doesn’t kill you,
simply makes you…stranger.
![[Image: tote.jpg]](http://s11.postimage.org/3vs267eg1/tote.jpg)
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|