Closer to the edge
02 Jan 2012, 17:13 (This post was last modified: 24 Jan 2012, 21:36 by Ivy Thibault.)
Ivy ofta cand ii vazu zambetul tanarului, nici ea nemaireusind sa-si dea seama daca era adevarat sau fals. Il urma pe baiat printre rafturile pline de tot felul de plante. Ea se uita la sticlute, doar pe jumatate curioasa. Mirosul din magazin era intepator, de obicei fumul de tigara plutind prin aer. Il urma printre rafturile destul de cunoscute acum. Lumina slabise in magazin, acum cele cateva lumanari fiind aprinse prin magie. Totusi, Ivy renunta sa mai incerce sa vada numele medicamentelor si a otrvurilor de pe rafurile pe langa care trecea incet impreuna cu acest baiat necunoscut. Ivy isi dadu seama ca nu ii stia inca numele. Chiar cand se hotari, tanarul se opri brusc. Arunca o privire peste sticlutele de pe raft si apoi o intreba: 'Cati ani ai?..sii..de la ce varsta ai inceput sa fumezi?'
Ivy clipi uimita, luata prin surprindere de intrebare. 'Um, cred ca fumez de... nu stiu... o luna?' zise ea. Nu incepuse decat de foarte putin timp si nu era nicidecum dependenta. De fapt, stia ca dupa aceste plante nici nu va mai avea bani pentru altceva de fumat, asa ca se hotarase sa se lase. Ofta si isi aminti ca nu era singura intrebare care ii fusese adresata. 'Am 19 ani.'
Se uita la baiat, curioasa. 'Parca imi amintesc ceva ca mama mi-a spus sa nu vorbesc cu strainii.' incerca ea sa glumeasca, dar nici nu zambi macar, doar curiozitatea vazandu-i-se pe fata. 'Numele tau.. ?'

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Closer to the edge - by Lucas Sasha Neitzke - 25 Dec 2011, 19:57
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 26 Dec 2011, 01:40
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 19:31
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 20:42
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 22:11
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 02 Jan 2012, 17:13