Closer to the edge
03 Jan 2012, 00:07 (This post was last modified: 24 Jan 2012, 21:36 by Ivy Thibault.)
Ivy simti cum degetele de la mana pe care el o strangea incepura sa-i amorteasca. Zambi calma, fara nici un pic de caldura in ochi, dar totusi nu cu ura. 'Eu ti-am spus numele meu.' remarca ea. 'Lucas.' repeta ea, ca un ecou numele baiatului. Ochii i se imblanzira cand ii vazu fata. 'Daca ai avea ochi sa vezi, chipul meu nu ti s-ar mai parea atat de dragut si ochii nu atat de sclipitori.' Fata ei era albita de noptile nedormite, ochii ei conturati de cearcane. Buzele ei tremurara usor cand se gandi la cate probleme ii cauzase infatisarea ei. 'Poate cu parte cu desteapta ai cam nimerit.' spuse ea, varfurile degetelor incepand sa se invineteasca.
Ochii ei reveira la normal si buzele ei se intinsera intr-un zambet, de data aceasta nu tris, ci sincer. 'Daca ma las de fumat, presupun ca nu mai am nevoie de alea.' spuse ea, aratand cu mana libera spre pachetel. Il prinse usor de incheietur, incruntandu-se cand incerca sa-si miste degetele. 'Ma ranesti.' ii spuse ea, asteptand ca Lucas sa-si retraga mana.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Closer to the edge - by Lucas Sasha Neitzke - 25 Dec 2011, 19:57
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 26 Dec 2011, 01:40
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 19:31
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 20:42
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 28 Dec 2011, 22:11
RE: Closer to the edge - by Ivy Thibault - 02 Jan 2012, 17:13