Thread Closed 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marionette
03 Jan 2012, 12:11
Deci, binee..recunostea ca era otrava acolo..si ce isi dorea ea? o moarte tragica..Doamne fereste,el mai avea de trait cat inca pentru cinci ca el..si sa mentioneze ca cei ca el nu traiesc mult. O stranse mai bine de talie si isi intinse gatul pana la piptul ei sarutandu-i apasat clavicula, daca o facea pe buze nu ar fi fost foarte placut pentru ea avand in vedere ca dohnea de distanta a whiskey scump de..nu mai tinea minte cati galeoni costatse, era deja ametit binisor de droguri. Casca plictisit cand ii auzi vorbele urmatoare..parca era mama lui..insa stai..ca mama lui nu ajunsese sa vada in ce hal vine el acasa. Incepu sa rada in hohote desprinzandu-se de India si revenind la drumul sau. Mergea incet sprijinindu-se in continuare de peretele casei cu o expresie amarata intiparita pe chip. Se opri si se intoarse doar pe jumatate lipindu-se cu spatele de zidul rece.
Isi fixa ochii asupra ei si ii spuse cu o voce guturala, joasa si destul de serioasa avand in vedere starea lui anterioara. "Am spus sa pleci...de ce nu o faci?" La ultima parte ajunse sa strige la ea ca un nebun..Isi duse mana la frunte inchizand ochii se gemand puternic..il durea fiecare particica a corpului, de parca tot se distrugea in el, daca pana acum se simtise destul de bine si in culmea fericirii, ei bine, acum, se simtea ca naiba.. "Nu o sa ma poti schimba..asa sunt eu...si punct." Zise el privind-o din nou si zambi sarcastic, un ranjet care era mai mult decat fals. "Nu intelegi..sunt deja dependent...iar clipele care le-am petrecu cu tine..au fost cele mai...chinuitoare..pentru ca nu puteam sa apar in asa hal in fata ta..dar aveam nevoie..macr de o mica doza.." Momentele petrecute alaturi de ea..ei bine, erau minunate insa daca se apropia mai mult de ea.."Intelege-ma..nu te pot lasa sa faci aceeasi greseala ca si mine..aunci cand mi-ai spus ca ai consumat si tu..am crezut ca mor.." Se dezlipi de perete si se apropie de ea luand-o in brate, ii saruta fruntea si ii sopti. "Pleaca..te rog..uita de mine..uita ca m-ai intalnit vreodata..uita toate momentele petrecute impreuna." Ii dadu drumul si se intoarse continuand sa mearga incet si leganat, fredonand ceva.

[Image: 9NpsP5p.gif]  [Image: Wqb5ph6.gif]
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Marionette - by Lucas Sasha Neitzke - 02 Jan 2012, 23:48
RE: Marionette - by Isolde du Maurier - 03 Jan 2012, 00:06
RE: Marionette - by Lucas Sasha Neitzke - 03 Jan 2012, 00:24
RE: Marionette - by Isolde du Maurier - 03 Jan 2012, 00:34
RE: Marionette - by Lucas Sasha Neitzke - 03 Jan 2012, 12:11
RE: Marionette - by Isolde du Maurier - 03 Jan 2012, 12:55
RE: Marionette - by Lucas Sasha Neitzke - 03 Jan 2012, 16:17
RE: Marionette - by Isolde du Maurier - 03 Jan 2012, 16:24
RE: Marionette - by Lucas Sasha Neitzke - 03 Jan 2012, 23:44