Every tear, a waterfall.
|
03 Jan 2012, 23:53
(This post was last modified: 03 Jan 2012, 23:54 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Odette il privi rece pe Fred si isi trase usor mana dintr-a lui si accepta ajutorul Tamarei. Se stramba putin cand Tamara ii ridica maneca dar nu zise nimic. Incepu sa ii povesteasca tot ce se intamplase chiar daca nu o intrebase. Privirea pe care o avea in ochi punea suficiente intrebari. Tot timpul in care povesti evita contactul vizual cu Fred. Putea fi atent sau putea pleca in momentul de fata nu ii venea decat sa il ia la bataie. Imediat dupa ce isi simti bratul ceva mai intreg se puse in genunchi langa Sylvia.
-Poti sa o salvezi? intreba Odette ingrijorata. Astropufa dadu usor din cap. Odette ofta linistita. Acum totul era bine. Tot ce trebuia sa faca era sa astepte cinci minute. Nici nu se gandi bine ca femeia se si trezi. Odette se prezenta si le sugera si celorlalti sa faca la fel. -Te-am vazut acolo, esti o vrajitoare, nu? intreba. Odette inghiti in sec. O privi speriata pe Tamara. -Si eu sunt, nu te speria, spuse femeia zambind. Odette facu ochii mari intreband-o de ce nu se aparase de barbatul ala. Sylvia ii spuse ca nu avea bagheta si ca era sotul ei care nu primise vestea ca era o vrajitoare prea bine. -Ce-am facut? intreba Odette in soapta. Sylvia ti-am salvat viata dar ma vei ura, spuse Odette apoi ii povesti cum il omorase cand le iesise in cale pentru a doua oara. Femeia nu paru suparata ba chiar fericita ceea ce o facu pe Odette sa ridice din sprancene. -As fi facut-o eu mai devreme sau mai tarziu, spuse ea. Odette zambi. -Tu ai ceva de zis Axl? intreba Odette. -Auch, prietene, spuse Blake. Cand ii spunea pe numele mijlociu era de rau. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|