First time here...
|
04 Jan 2012, 20:39
|||
|
|||
De fiecare data cand venea la orele de Transfigurare , profesoara ii atragea mereu atentia sa isi ia un animal pe care sa il foloseasca la orele ei , dar , ca intotdeauna , uita de acest amanunt si se alegea numai cu note proaste . Isi amintea clar toate acele juraminte si promisiuni la adresa profesoarei , dar , cine isi mai amintea de ele ? Chiar daca era aproape de magazinul de animale , chiar daca se uita la animale cu ochi chiorasi , plictisita de acea marfa , niciodata nu i se izbea acele intamplari de mintea ei , ca sa i se infiltreze si sa ii spuna ce trebuia sa faca . Nu . Venea inceputul anului scolar si desigur , si orele de Transfigurare si ... "Domnisoara Blest , unde va este animalul de companie ? " Facea o fata ingandurata , privea zapacita in jurul ei la colegi , apoi in jos , si la banca . "Ahm , doamna profesoara , stiti , eu am cam....uitat . Din nou . " Oftase prelung si daduse cu piciorul in pamant , cu furie , dorind sa ii treaca astfel nervii ce o sacaiau la culme .
Daduse coltul , privind indelung aleea Diagon , nestiind in care parte sa o ia . Mii de vrajitori , se miscau ca niste titirezi cu copii de mana , toti imbracati in robe in fel si fel de culori si nuante , cu bagaje in cealalta mana si agitati la culme . Si...toti veneau inspre ea . Repede... Se daduse la o parte , izbindu-se de o persoana , acoperita din cap pana in picioare cu negru , si cu fata ascunsa dupa o masca scanteietoare . Murmurase un soi de scuza si se indepartase de el , fara a-i mai arunca vreo privire si intrase imediat intr-un magazin numit "Menajeria Magica" . Trantise usa in urma ei , si ochii ii cazusera asupra unui fete , ce se afla in fata ei , cu o pisica in brate . Exact la tanc ! Am gasit locul .. in sfarsit . ooc:Scuza-ma ca nu am scris exact cum ai vrut tu , dar , se subintelege ca m-am intalnit cu tine , deci poti continua ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
First time here... - by Artemis B. Ricardi - 04 Jan 2012, 13:53
RE: First time here... - by Eliza G. Blest - 04 Jan 2012, 20:39
RE: First time here... - by Artemis B. Ricardi - 04 Jan 2012, 20:59
RE: First time here... - by Eliza G. Blest - 04 Jan 2012, 23:40
RE: First time here... - by Artemis B. Ricardi - 05 Jan 2012, 10:33
|
Possibly Related Threads… | |||||