Thread Closed 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Every tear, a waterfall.
04 Jan 2012, 23:45
  • Chipul Tamarei nu arata nicio expresie, nu stia ce sa zica despre Sylvia, o salvase, daca nu era ea ar fi putrezit acolo moarta, sau ar fi putut fi ciopartita de cutitul sotulei ei nebun. Se simtea atat de rau, parca ar fi fost folosita, dar femeia nu stia ca putea facea sa ceva deci nu o folosise, dar tot nu era nedrept. Rae se tranti pe canapea oftand lung, si asa ce aveau sa faca sa evadeze din casa asta blestemata? Stiau ca erau niste vrajitori oricand ar fi putut sa le spuna celorlalti incuiati, dar ii va crede? se gand fata strangandu-si picioarele la piept punandu-si barbia pe un genuchi.. " Eu am readus-o la viata, eu o sa o omor pe ticaloasa asta." zise nervoasa Tamara scotandu-si bagheta strangand-o strans in mana, se ridica apropiindu-se de usa dar Blake aparu in fata ei impingand-o inapoi pe canapea " Nu te grabi scumpo." zise baiatul asteptand ca Odette sa spuna ce mai avea de spus despre Sylvia, dar nu asta era adevaratul motiv. " Cat o sa continui sa ma mai protejezi?" murmura Rae punandu-si elegant picior peste picior privind in partea opusa baiatului. Era asa de enervata, dar astepta ca Odette sa spuna ce vor face in continuare. " Cat o sa te mai plangi?!" zise revoltat Blake intreband-o pe Oddy ce ar putea face in acest caz, puteau sa scape de Sylvia foarte repede.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Every tear, a waterfall. - by Rachelle Hathaway - 04 Jan 2012, 23:45