Thread Closed 
Wow...
05 Jan 2012, 10:46
Cercetasa se uita uimita la cele doua si cand vazu ca o fata de 12 ani poate fi asa de impielitata ramse cu gura cascata.
"Deci viperino...acum cred ca ti-ai dat seama cum ma simt eu acum...sau mai bine zis...mereu cand intru in acest magazin!
Viperina nu isi putea lua gandul de la magazinul unde urma sa fie vanzatoare.Isi dorea sa fie la ea in magazin harababura asta...Cercetasa isi dadu ochii peste cap si parca citindu-i gandurile viperinei isi dadu seama ca ea nu se simtea bine aici si ca ar fi vrut si ea sa aiba atatia clienti,indiferent de cat de zgomotosi erau,asa ca Arti isi indrepta ochii catre Eliza si ii zise:
"Eliza daca vrei poti sa te intorci inapoi la magainul tau de animale si le voi zice fiecaruia cand pleaca sa ti-l viziteze...apropo nu stiu cand a trecut timpul deoarece au trecut deja 3 ore."
Viperina pleca din magazin si se indrepta catre al ei.Si iata deja cativa clienti care ieseau din Wasley Bing Bong intrau in magazinul de animale...

OOC: Topic Closed

Edit By Raizen

Puncte
Cercetasi - 30
Viperini - 20
Topic Closed !

[Image: tumblr_m7fb6fZO0n1qlv051o1_250.gif] [Image: tumblr_m066w7APAQ1qj2h7eo2_r1_250.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Wow... - by Artemis B. Ricardi - 04 Jan 2012, 14:33
RE: Wow... - by Eliza G. Blest - 04 Jan 2012, 20:16
RE: Wow... - by Artemis B. Ricardi - 04 Jan 2012, 21:12
RE: Wow... - by Eliza G. Blest - 04 Jan 2012, 22:17
RE: Wow... - by Artemis B. Ricardi - 05 Jan 2012, 10:46