Just...forget me .
|
07 Jan 2012, 12:26
|||
|
|||
Aruncase o privire ciudata asupra lui Oddy cand aceasta ii spusese ca nu voia sa o vada moarta pe acolo . Din obisnuinta , tacuse , fara sa ii mai spuna ceva , insa , desi se chinuise cu greu , murmurase incet , sperand totodata sa nu fie auzita dar sa o auda cat de cat .
"De murit nu am sa mor , de lesinat voi lesina . So , stai calma." Isi indreptase pasii minusculi spre o masuta , plina cu obiecte de toate formele dar de aceeasi culoare : negru si prafuite . Ca si cum nu au mai fost folosite de multi ani . Sau poate zile , la cum arata locul acesta , nici nu ma mir . Tresarise usor la azul discutiei dintre Odette si .. vanzator ? Ce cauta el acolo ? Si mai ales , cum de era..mai degraba cum se misca ? Se apropiase de acestia ,privindu-l pe Tom de sub gene , incruntata . "Eu una am o mica banuiala , ce faceati acolo sus ? " Stia ca era prea repede sa dea drumul la banuielele ei , dar , numai avea chef sa isi mai tina rabdarea in frau . Voia sa stie tot ce se intamplase si daca reuseau , sa o opreasca . Pana nu e prea tarziu . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Don't forget who we are | Rosalie Vivienne Alden | 2 | 1,237 |
22 Oct 2011, 14:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |