Thread Closed 
Keep calm and change everything
07 Jan 2012, 20:04
  • - Georgya, asteapta! incerca sa strige Cercetasa.
    Desiree ofta prelung; tanara nu o auzise si continua sa fuga pe coridoare, catre Turnul Cercetasilor. Poate ca avea o idee buna si dorea sa o puna in aplicare, Desiree nu avea de unde sa stie. Insa se parea ca nu avea de ales. Cercetasa o lua si ea la fuga, tinandu-si privirea plecata in jos si sperand ca nu va lovi pe nimeni in drumul sau. Era destul de usor sa o urmeze pe Georgya - doar trebuia sa asculte bine in jurul sau, pentru ca pasii tinerei rasunau destul de tare si reverberau prin podea.

Inima ii batea cu putere in piept, dar isi simtea trupul amortit din pricina efortului. Nu era facuta pentru alergari pe distante lungi, daramite pentru urcarea in fuga a nenumarate etaje. Nici nu stiu cand ajunse in fata portretului Doamnei Grase. Gafaind putin, isi ridica privirea si o remarca pe Georgya in fata sa.
    - Ei, bine, ce ai de gand? o intreba.
    Spera doar ca nu mai era vorba de o alta partida de alergat.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Keep calm and change everything - by Desiree Rose Goth - 07 Jan 2012, 20:04