Just...forget me .
|
08 Jan 2012, 16:10
|||
|
|||
Se postase in spatele lui , cu bagheta in mana , lipita de coloana vertebrala a vrajitorului , si aruncandu-i priviri pline de venin . Chit ca vindea obiecte de magie neagra sau nu , nu accepta sub niciun chip ca cineva sa se foloseasca astfel de ea . Apasase cu lemnul din ulm mai tare pe osul acestuia , cateva gemete din partea ranitului ii dovedisera ca isi dusese la bun sfarsit planul .
"Bine bine , te rog , va rog , nu ma mai amenintati ! "bolborosise acesta , rotindu-se spre Eliza apoi spre Odette , impreunandu-si mainile la piept . "Tot ce am facut era sa pun o clepsidra langa un obiect intunecat, ceea ce , dupa cum se vede , a oprit timpul . Nu ma asteptasem la asta daaa...." "Poti sa treci peste aceasta parte te rog ? Noi vrem sa stim mai exact , de ce suntem aproximativ singurele persoane de pe aici care inca se mai misca ? Asta e tot ce ne intereseaza ... , soptise viperina , apropiindu-se de urechea acestuia . Vedea cum acesta cadea tot mai mult la pamant , ca incepea sa se sufoce si .. tusise de cateva ori . "Da da da..va spun imediat . Numai sa nu imi faci nimic , te-as ruga foarte mult ." Se intorsese spre viperina verzuie , si ii daduse cu un deget bagheta la o parte . "Inca..nu am terminat cu tine . Dupa ce rezolvam aceasta problema , mai vedem ce facem cu tine ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Don't forget who we are | Rosalie Vivienne Alden | 2 | 1,234 |
22 Oct 2011, 14:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |