follow the rivers
08 Jan 2012, 17:02
  • Isi aduse aminte de parintii lui si superba lor casnicie, care il facea sa i se intoarca stomacul pe dos. Pe fata i se asternu o grimasa de groaza, gandindu-se ca nu avea de gand sa se casatoreasca vreodata. Sau cel putin, nu sa formeze un cuplu asa de dulce cu cineva.
    "Te rog, pentru numele lui Merlin, nu-mi vorbi de casnicia parintilor mei. O sa mi se faca rau."
    Numai lapte si miere, asa putea spune despre ei. Ar fi preferat mai debraga pe cineva care se certa intruna, si nu avea chef de dulcegarii.
    "Arogant? Eu nu sunt arogant, sunt doar...poate sunt arogant. Insa asa trebuie sa fie un viperin, si un viitor conducator al Devoratorilor."
    Tranti ultima replica cu naduf, punand pasiune in cuvintele rostite. Vroia sa fie cu orice pret conducatorul lor, si pentru asta stia ca trebuia sa munceasca, mult , oricat de mult ar fi fost nevoie.

war is coming, prepare for the massacre
[Image: tumblr_lqxdg8QbF61qiiqm6o1_500.gif]
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious
.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
follow the rivers - by Guillaume J. Devereux - 08 Jan 2012, 15:52
RE: follow the rivers - by Kurt F. Malfoy - 08 Jan 2012, 15:59
RE: follow the rivers - by Kurt F. Malfoy - 08 Jan 2012, 16:22
RE: follow the rivers - by Kurt F. Malfoy - 08 Jan 2012, 16:53
RE: follow the rivers - by Guillaume J. Devereux - 08 Jan 2012, 17:02
RE: follow the rivers - by Kurt F. Malfoy - 08 Jan 2012, 17:17