Kill The Green Sytherin!
08 Jan 2012, 20:42
Pentru cateva clipe , uitase complet unde se afla si in ce primejdii se afla . Nici nu mai era sigura daca inca se mai afla cu picioarele pe pamant . Toata atentia ei era acordata asupra persoanelor din jurul ei care priveau scena speriati , timizi , infricosati si unii chiar..cu drag . Toate erau puse alandala , ingramadite si indreptate spre un singur loc . Trupul Elizei . Am senzatia ca am ajuns un mic magnet , care ia dupa el toate sentimentele persoanelor din jur si stau in minte ,ca si cum eu as fi culcusul lor si mai nou .. dau de cald . Adica de bine . Mai mult pentru ei decat pentru mine .Dar ce mai conteaza in clipa de fata ? Cu exceptia faptului ca as putea fi usor doborata de Darkaso...Am uitat de el ! Revenise la realitate , inca in picioare si .. destul de vie . Dar nici urma de viperin . Cateva cute ii aparuse pe fruntea acoperita de suvitele verzi ce ii cadeau alene ,de incruntare . Isi rotea ochii peste tot ,in cautarea acelui copil , dar , disparuse .
"Ehh , i-am zis doar sa ma ucida . Dar , ce sa-i fac , de vreme ce a fugit . Bon ,deci , lume , puteti sa va ocupati de treburile voastre . Aici , distractia s-a terminat . Pe data viitoare , adica niciodata , fugiti,"tipase viperina , catre multimea de oameni , care se uitau la ea ca picati din cer . "Care parte nu s-a inteles ?"

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Kill The Green Sytherin! - by Darkason Pain - 08 Jan 2012, 17:01
RE: Kill The Green Sytherin! - by Eliza G. Blest - 08 Jan 2012, 20:42