Keep calm and change everything
|
09 Jan 2012, 01:16
|||
|
|||
Fata alerga pe coridoare simtind cum inima incerca sa ii strapunga pieptul spre iesire, spre libertate. In spatele ei o vazu pe Desiree alergand cu ultima bucata de energie ramasa pentru acele cateva minute. Dupa intumecimi luminate aproape insesizabil de ferestre inalte ridicate spre cerul incaperilor de la Hogwarts, dupa pustietati umplute doar de zgomotul pasilor lor grabiti, dupa toata acea cursa contra cronometru, in sfarsit erau in fata portretului Doamnei Grase.
Desiree o intreba ce avea de gand, asa ca Cercetasa simtindu'se datoare cu o explicatie, nu amana raspunsul. -Acum cateva zile am primit o scrisoare de la unul din cei mai buni prieteni ai bunucului meu.(Bunicul, tatal talalui meu, nu mai este printre noi de ceva ani...) In scrisoare acesta spunea ca bunicul meu ii imprumutase ceva, exact inainte sa moara, ceva ce stia ca si'ar fi dorit sa fie al meu, dupa ce el se 'va pleca'. Ceva ce imi a folosi si va putea schima chiar si ceva, omenesc imposibil de schimbat. Legat de plic era un pachetel din piele. In prima secunda am fost tenata sa il deschid, atunci neavand timp nu am apucat, (sti si tu atatea ore de curs, si mai e si materia aia ciudata numita 'Viata'...) dupa acea pur si simplu am uitat de el.. Unde mi'o fi fost mintea? Oricum nu conteaza. Conteaza ca inca nu este prea tarziu. zise Georgya spunand apoi parola si si intrand in Camera de Zi. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|