I dream of paradise
09 Jan 2012, 13:38 (This post was last modified: 09 Jan 2012, 13:43 by Shayera Holl.)
  • Shayera zambi cu toti dinti in semn de "scuze".Stia ca urmatoarea "surpriza" o va...ei bine...surprinde!
    " -Stii Bell...mi-ai zis cand ai plecat din Soeul sa aduc niste suveniruri frumoase cand ma intorc.Ei bine baby,am adus cam cele mei bune pe care le-am gasit.Al meu este aici de fata - arata spre Kim Joon care incepea sa chicoteasca - iar al tau...e aici pe undeva.Cred ca a uitat unde e baia."

Bell ramase uimita pentru cateva secunde,parca neintelegand prostia surorii sale in timp ce aceasta isi cauta de lucru cu catelusa,vrad sa gaseasca ceva de mancare prin pachete.
    " -Ah...aici era.Poftim,frumoso!" spuse rapid dupa ce gasi pachetul cu gustari din ficat pe care il cumparase anume pentru catelusa.

" -Revenind la ale noaste.Cred ca suvenirul tau s-a pierdut incercand sa gaseasca un loc in care sa isi faca trebusoarele. Joon,can you search him?" murmura in timp ce se apropia de sora sa.
    Avea vaga impresie ca aceasta "revedere" va fi extra,mega,giga,uluitor de frumoasa...avand in vedere ca viperinei ii placeau ''revederile'' si chestioarele astea sentimentale.Era gata,gata sa isi ia bolul cu floricele si sa priveasca scena,insa fu intrerupta de maraitul catelusei cand cei doi tineri se apropiau de usa.

In nici o secunda,Annie isi lua avant si fugi in fata lor,punctul de sosire fiind exact pantalonii lui Jun Lee. Acesta privi uimit si incerca delicat sa dea jos animalul de pe pantofii sai,insa dintii acestuia erau infipti bine in tesatura sa stofa.
    ' E bine si asa...nu e sentimental...eh! Imi place si comedia.' Isi spuse Shayera si continua sa zambeasca bleg.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I dream of paradise - by Bell Evans - 30 Dec 2011, 14:02
RE: I dream of paradise - by Shayera Holl - 30 Dec 2011, 14:40
RE: I dream of paradise - by Bell Evans - 02 Jan 2012, 15:15
RE: I dream of paradise - by Bell Evans - 11 Jan 2012, 18:26
RE: I dream of paradise - by Shayera Holl - 09 Jan 2012, 13:38
RE: I dream of paradise - by Shayera Holl - 26 Jan 2012, 20:56