Cheese is the Devil's Plaything
09 Jan 2012, 15:23
Simti cum sangele i se urca in obraji. Cunostea destul de bine personalitatea lui House, modul in care lua pe toata lumea peste picior si mai ales sarcasmul de nota zece pentru care il admira atat de mult dar atunci cand era impotriva ei nu prea se mai simtea atat de bine.
-Uite, Greg, - doctorul ridica din sprancene- nu suntem chiar invatacei, stim si noi cate ceva despre medicina nu am primit o bursa degeaba si in plus nu am venit aici sa ne pierdem timpul intr-o sectie de Pediatrie, printre germeni galagiosi care fac pe ei atunci cand vad pe cineva in halat alb - am venit aici sa invatam de la cel mai bun doctor si nu poti refuza! isi termina Odette micul 'discurs'. Nu era suta la suta adevarat, avand in vedere ca nu stiau chiar atat de multe despre medicina, dar cel putin stia ca ii daduse de gandit.

Se uita apoi la Cuddy implorand-o din priviri sa il faca sa le accepte in echipa lui. Pana la urma era doar o saptamana, dar Odette era sigura ca in acea saptamana aveau sa-l faca sa le vrea in echipa sa permanent. House se incrunta putin, semn ca se gandea intens la ceva. Ori le dadea sperante false ori sansele lor de a fi acceptate tocmai crescusera.
-Boala Wilson, mormai House.
Odette se uita confuza la Bell. Nu stia la ce se referea. Il intreba din priviri facandu-l iar sa se enerveze.
-Prin ce se caracterizeaza, spuse el pe un ton apasat.
Odette o auzi pe Cuddy oftand.
-Boala Wilson implica pierderea capacitatii ficatului de a elimina cuprul prin bila si incorporarea acestuia in ceruloplasmina hepatica-proteina transportoare. Drept consecinta cuprul se acumuleaza in ficat, creier, rinichi si cornee. Multumit, sper, spuse Odette zambind victorios.
Rasfoi un manual de medicina inainte sa plece de acasa. Se astepta ca House sa le testeze oarecum. Se uita la Bell apoi la House, apoi din nou la Bell asteptand ca House sa o intrebe si pe ea ceva, in caz ca raspunsul viperinei nu fu indeajuns de bun.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Odette B. Malfoy - 09 Jan 2012, 15:23