|
Cheese is the Devil's Plaything
|
09 Jan 2012, 19:38
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Se holba de cateva clipe la cei trei, incercand sa revina cu picioarele pe pamant. Nu ii venea practic sa creada ca era acolo, in acelasi birou cu House. Odette o privi insa usor confuza, asa ca tanara clatina incet din cap si se ridica.
"-Nivelul sodiului scazut" ingana ea. "Pacientul nostru se hidrateaza in exces?" intreba Bells, cateva clipe mai tarziu. Chace o privi mirat si dadu usor din cap in semn de da. "Inseamna ca asta e explicatia; dar faptul ca vorbeste cu Dumnezeu - poate e doar religios. Sau poate e nebun" sfarsi ea, usor amuzata.
House scapa o bila neagra - de biliard din cate realiza ea - pe podea, cu un zgomot deranjant.
"-Acum, ca micutele mele au terminat de spus lucrurile deja stiute, sa revenim" mormai el, privindu-i pe toti. "Faceti din nou toate testele de sange si luati-i insetatului de credinta sticla aia nenorocita. Vorbiti si cu tatal, aflati orice informatie in ceea ce priveste istoricul familiei. Si nu ar strica sa va uitati putin si la creierul acelui tanar luminat de Dumnezeu" ordona el. Chace si Cameron iesira primii, urmati indeaproape de Foreman. Cele doua se ridicara la randul lor, dar House isi drese glasul, amuzat. Le facu semn sa se aseze inapoi si isi continua discursul. "Nu-mi amintesc sa va fi spus voua sa va duceti" incepu el. Ridica o mana cand Bell intentiona sa vorbeasca si zambi din nou. "Sunteti niste genii in Medicina din cate vad eu si abia ati terminat anul 2 de stagiatura din cate vad eu. Cum de ati venit tocmai aici? Am un renume atat de mare? Credeam ca Dr. Cuddy s-a asigurat ca nu voi ajunge celebru" continua barbatul. "E geloasa doar" sopti acesta, cateva secunde mai tarziu. Bell si Odette se uitara una la alta, iar linistea cuprinse curand intreaga incapere.
"-Aproape va aud mintile cum forfotesc si isi pun un milion de intrebari; nu e genial lucrul asta? Corpul uman - atat de complicat si in acelasi timp, atat de fascinant" murmura House, ca pentru el. Lovi insa biroul cu capatul bastonului, facandu-le sa tresara. "Voi doua, veniti cu mine sa vedem pacientul. Vreau sa vad ce are de zis Dumnezeu in ceea ce ma priveste". Iesi vijelios din birou, lasandu-le pe Bells si Odette dezorientate.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Bell Evans - 09 Jan 2012, 19:38
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|