Thread Closed 
Secretul va dainui
09 Jan 2012, 21:39
Darkason se desparti de Mina, inca cu curiozitatea in legatura cu Thersalii in minte. Iesi din castel in curte, si o zari imediat pe Profesoara de Transfigurari patruland. Nu stia cum sa scape din incurcatura. Il fulgera repede o idee nebunoeasca. Se ascunse intr-un tufis, indrepta bagheta catre profesoara si striga: "Avis!", si un card de porumbei albi tasnira din varful baghetei lui si se avantara asupra profesoarei, atragandu-i indeajuns timp atentia, incat el putu iesi din curte. Merse vreo 20 de minute pana la iesirea din Hogsmeade, dupa care ii trimise un gand tatalui sau. Acesta Aparu in 2 minute. "Ce s-a intamplat?", intreba el nedumerit. "Am nevoie sa Apar pe Aleea Nocturn.", raspunse Darkason.
"Ce? Credeam ca nu ai inceput inca munca."
"Nup. Dar trebuie sa iau ceva din magazie..."
"Bine, atunci..."
Tatal sau il apuca de brat si dupa o experienta nu prea placuta, dar cunoscuta de el, si anume Aparitia, ajunse pe Aleea Nocturn.
"Asteapta aici...", spuse Darkason.
"Da, domnule!", spuse tatal sau ironic. Darkason surase, in timp ce descuie usa la Borgin & Burke's. Intra. Nu era nimeni acolo, doar un duium de praf, si multe panze de paianjen. Intra in magazie si incepu sa caute o cutie cu Prafuri Intunecate. O gasi. Era din carton, si era inscriptionata: 10 Tipuri de Prafuri Intunecate. Cand s-o deschida, insa, o monstrozitate iesi din ea. Speriat, o inchise inapoi, indeajuns de repede incat sa-si salveze viata. Cuvintele administratorului ii rasunara atunci in memorie: Cutiile din magazie pot fi deschise doar in timpul lucrului. Pocni din degete spunand: "Bingo!", iesi din magazie, si merse la usa magazinului unde se afla anuntul Deschis/Inchis. Cu o miscare de bagheta il intoarse, si intra inapoi in magazie. Lua praful, si incuie magazia. Chiar atunci zari un barbat straniu, cu o barba lunga si neagra. "Buna ziua. As dori un instrument de adormit Cainii cu trei capete. Stiti dumneavoastra, am de gand sa-mi cumpar unul pentru a-mi apara hocruxul pe care l-am intemeiat acum...".
"Imi pare rau, domnule,"-printr-o miscare de bagheta intoarse anuntul-"dar magazinul e inchis.".
Spre mirarea lui Darkason, barbatul intelesese si parasi magazinul. Asa facu si Darkason, si incuie usa.
"Mai repede, cred ca m-au observat cativa. Cu toate ca sunt spion pentru Minister, ar fi ciudat pentru oameni, ca acesta sa nu-i faca nimic unui Devorator care sta in mijlocul Aleei Nocturn, nu?"
Darkason aproba oarecum neatent si il apuca de brat pe tatal sau pentru a Aparea din nou la Hogsmeade. Ajunse dupa 20 de minute inapoi la Hogwards, profesoara numai pazea in curte, probabil avea ora, lucru care ii amintea ca in doua ore avea si el Farmece. Se intoarse in Marea Sala si o zari pe Mina. Isi povestira unul altuia despre aventurile lor, si ca prin minune, se parea ca aveau toate cele trei ingrediente. Verificara apoi daca are cineva Potiuni acum. Viperinii si Astropufii din Anul III terminau ora in 3 minute. Timpul perfect in care ei sa ajunga in Pivnita.

*

Profesorul plecase, asa ca, pana sa vina cineva, pusera ingredientele intr-un cazan cu apa si strigara amandoi: "Incendio!", acesta incepand sa fiarba. Luara doua cani, si, dupa 10 minute baura amandoi potiunea...
Mina parca se evapora. Se uita la mainile sale si realiza ca nici el nu mai exista. Incercara sa se gaseasca, dupa care se prinsera de mana pentru a nu se pierde. Ajunsera, intr-un final la biblioteca. Mina aproape scoase un tipat cand realiza ca sora ei vorbea cu un devorator. Ramasera, insa invizibili si silentiosi...

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Secretul va dainui - by Death Pain - 16 Oct 2011, 11:16
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 16 Oct 2011, 21:50
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 18 Oct 2011, 22:18
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 19 Oct 2011, 19:25
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 22 Oct 2011, 22:49
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 23 Oct 2011, 20:16
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 25 Oct 2011, 18:41
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 26 Oct 2011, 20:38
RE: Secretul va dainui - by Darkason Pain - 30 Oct 2011, 20:12