Kill The Green Sytherin!
09 Jan 2012, 22:49
Placerea ii fu brusc oprita. Se simti ca si cum cazuse de pe norii paradisului pe un pamant tare, si deloc comod. Isi deschise ochii si realiza ca el chiar era la pamant, si ca viperinul verde nu mai era in stramtoarea dintilor sai... Elizgreena Bleez Gnest... Bleniza Gneez Est... Eliza Green Blest!. Amintirile sale fura reimprospatate... inima sa incepu sa bata cu viteza luminii, iar imaginea Elizei incepu sa se contureze din ce in ce mai tare. Brusc, o amintire lua nastere pe ecranul mintii sale.

Actiunea se petrecea in Bucataria scolii...
Hey! Eu sunt Eliza Cyreno. Sora cu flamanzila asta. Tu ?, se auzi o voce de fata..."Eu... eu sunt Darkason... Darkason Pain", isi auzi el ecoul...

Imaginile se schimbara... Aparura alte personaje...
"Nu stiu cum sa va spun mai frumos... SUNTEM BLOCATI AICI!", isi auzi din nou ecoul..."Ascultati ! Sa ciocanim toti peretii si sa intoarcem toate tortele , poate vom gasi o trapa secreta de care directorul nu o stie. Sper.", spuse vocea de fata...

Peisajul se schimba din nou... acum se aflau mai multi tineri intr-un cerc, in Padurea Interzisa...
"Deci... Doreste cineva sa spuna cateva cuvinte?", sa auzi pe sine... "Draga caprioara , ai decedat , in aceasta seara , cu scopul in a scapa de chinul pe care l-ai suportat atata timp. Desi nu ne-am cunoscut niciodata, as dori sa iti spun ca ai fost o caprioara frumoasa si sigura pe sine. Iti doresc sa iti faci multi prieteni pe lumea cealalta si... cine stie, poate ne-om mai vedea intr-un fel sau altul. Cu bine! ", se auzi vocea viperinului verde...

Reveni din nou la prima amintire...
Hey! Eu sunt Eliza Cyreno. Sora cu flamanzila asta. Tu?... Eliza Green Blest......
Reusi sa-i realizeze portretul, si realiza ca era exact fata pe care era pe cale sa o omoare... dar de ce?

Alta amintire se materializa in mintea lui... actiunea se petrecea in fata Pivnitei Viperinilor....
Un cercetas din anul I statea in fata lui... "Imi pare rau... Imperio!"... Ucide viperinul verde... Ucide-o pe Eliza Green Blest...

Reveni brusc in prezent, si incepu sa se frece la ochi. Se ridica in picioare si realiza ca fusese blestemat. Blestemul insa, se rupse partial, dar cateva consecinte alea sale isi faceau efectul. Spre exemplu, nu-si amintea de ce era in Hogsmeade, in jurul unui cerc de oameni, si o pantera neagra cu ochii violeti era gata sa-l atace... Se alarma imediat ce realiza in ce situatie se afla. Avea bagheta in mana... avea doua baghete in maini, dar nu avea timp sa realizeze de ce. Atinti una din ele catre pantera, preventiv.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Kill The Green Sytherin! - by Darkason Pain - 08 Jan 2012, 17:01
RE: Kill The Green Sytherin! - by Darkason Pain - 09 Jan 2012, 22:49