Thread Closed 
like a snake in the nest
10 Jan 2012, 11:15
  • Incerca sa il ajute,lucru vizibil si demn de apreciat insa ii era teama sa vorbeasca chiar si cu ea. O iubea si o respecta insa uneori se intreba ce avea sa se intample daca lucrurile s-ar fi terminat prost,daca el i-ar fi facut ceva rau. '' M-am obisnuit cu raul. Atat de mult incat imi e greu sa il 'arunc afara'. Caut ajutor dar cand ma vad in fata unui potential Pastrator de Secrete,incep sa devin sovaielnic.'' Asta pentru ca ultima oara cand avusese incredere in cineva se vazu tradat si umilit. Se vazu renegat,scuipat si lovit. In copilarie aproape ca fusese abandonat de singura fiinta care din punct de vedere genetic ar trebui sa il ajute si sa il iubeasca neconditionat - mama. Asa ca se agatase de el insusi,fiind dependent de el insusi si de toate acele creaturi imaginare cu care vorbea noaptea. Apoi ele au inceput sa prinda un nume,sa prinda contur si sa isi ia o indentitate. Erau o boala,un sindrom,o povara. Dar erau ale lui,in sfarsit avea ceva. Un dulce parazit care il chinuia,care il devora prin interior. Asa ca ii era atat de greu sa se desparta de problemele lui,de temerile lui. Si totusi... '' Nu am nici o problema inafara de faptul ca sunt schizofrenic in faza avansata,deci cu episoade catatonice,agresive si o latura maniaco-depresiva foarte dezvoltata.'' Se simtea dezgolit,expus...dar stia ca in ciuda acestui lucru,ea avea sa il vada la fel de frumos si potrivit ca si pana acum.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
like a snake in the nest - by Kurt F. Malfoy - 09 Jan 2012, 16:36
RE: like a snake in the nest - by Kurt F. Malfoy - 10 Jan 2012, 11:15