Thread Closed 
O intamplare neobiosnuita
10 Feb 2008, 23:07
" NU acum, Williams!! Am treaba. "
Cu coada ochiului, Leny vazu niste haine aruncate pe birou: pantaloni, o geaca, o sapca pe care scrie " Playboy ", niste chilotzi negrii cu dantelutza roz [ ] si un tricou cu Sex pistols.
" Ah... va imbracati pentru clubu de noapte? :? Ma scuzati! " zise repede Lenny stergand'o englezeste, inainte ca Snape sa ia vreo 1000 de puncte de la astropufi.
' Oare cu cine vorbea atunci? ' se inreba in mintea ei. ' Nu ar fi trebuit sa fie Ingrid in biroul lui? '
Pe drum se intalni cu ... Snape .
" SNAPE! "
" Domnule profesor Snape, nu Snape, domnisoara!! " racni acesta.
Langa el era Ingrid.
" Dar tocmai v'am vazut in biro ... "
Lenny o vazu pe Ginny Weasley care ii facu semn cu ochiul si mima in aer " FG " . Lenny pricepu mesajul si ii facu semn cu mana Ginevrei sa se intalneasca la biblioteca dupa aceea . Ginny dadu afirmativ din cap si zbura practic pe usa.
' Aha deci, Fred sau George a luat forma lui Snape, pentru a avea acces in biroul acestuia fara sa creeze suspiciuni numai ca atunci cand intra vreun profesor sau elev sa vada acele haine. ' trase concluzia Lenny, in mintea ei.
" V'am vazut afara, la lac. Dar cred ca mi s'a parut! "
" Asa, domnisoara Ingrid " ( Lenny sesiza ca Ingrid era una din putinele persoane carora Snape li se adresa cu prenumele ) " La stanga. Probabil stiti unde este biroul meu, nu'i asa? "
Pe chip i se putea citi o umbra de zambet.
" Desigur, domnule! "
Dupa ce scapa de amandoi, Lenny merse la biblioteca. O vazu pe Ginny la o masa de langa geam, un loc perfect, fiind la o distanta de cel putin 3 metri de cealalta masa. Aveau, deci, destul spatiu sa vorbeasca in voie, fara sa fie auzite.
" Salut! " spuse Lenny.
" Hi! As vrea sa vad ce fata va face Snape cand va vedea ce capcana i'au pregatit Fred si George Lol " zise Ginny Weasley.
" De ce nu? " facu Lenny cu ochiul.
" Oke` . "
Iesira pe hol, coridorul la care se afla biroul lui Snape. Erau mai multi elevi pe hol, printre care cei mai multi aflati chiar in dreptul biroului profesorului de Potiuni . Ce sa mai zicem de Flitwick, care se afla pe coridorul de langa.
Snape si Ingrid erau aproape de usa... mai aproape... Snape intinde mana...
Fetele isi creaza drum fara probleme printre acei elevi care erau in castel. Incercau sa se poarte cat mai natural, dar erau roase de curiozitate daca gemenii mai decorasera putin biroul de cand s'a intalnit Lenny cu unul dintre ei cand avea forma lui Snape.
Vedeau foarte clar biroul. Snape scoase un urlet atunci cand deshise usa: hainele erau inca pe birou, toata camera era stilul Pinky, pe perete un wallpaper cu Snape in bikini (toti se prapadeau de ras, no comment) , alt mega-poster cu Snape facand striptease si unul in care racnea, fiind imbracat intr'o rochita roz cu decolteu. Sa nu mai vorbim de acei cativa iepurashi roz care se invarteau prin camera....
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O intamplare neobiosnuita - by Moony Witch - 22 Nov 2007, 22:57
Re: O intamplare neobiosnuita - by Ron Weasley - 14 Dec 2007, 22:31
Re: O intamplare neobiosnuita - by Ginny Malfoy - 10 Feb 2008, 23:07