Cheese is the Devil's Plaything
|
10 Jan 2012, 21:23
|||
|
|||
Odette respira adanc incercand sa isi incetineasca bataile inimii.
-Rezistam foarte bine la stres, mormai viperina. Cred ca am facut un mini-atac de cord, ii sopti apoi lui Bell astfel incat doar ele doua sa auda. Incepu sa devina curioasa despre ce aveau sa faca in continuare si fierbea de nerabdare sa afle ce avea pana la urma Boyd. Vru sa il intrebe pe House despre asta dar usa biroului se deschise si aparu Wilson intreband ce se mai aude cu noul pacient. -Are cincisprezece ani, vindecator prin credinta. Hotline catre Dumnezeu! spuse House pe un ton cinic. Wilson se incrunta si intreba imediat care sunt simptomele. -Nu e sfant! Isi da seama de ce se intampla in vietile oamenilor prin observare deducere si ascultare, spuse House incepand sa gesticuleze. -Iar tu esti ingrijorat de incalcarea drepturilor de autor? intreba Wilson ridicand din sprancene. House ofta se il privi glacial iar dupa alte comentarii usturatoare Wilson parasi biroul. Urmatoarele douazeci de minute le petrecura in liniste. Chase dadu buzna in birou urmat de Cameron si Foreman. -Esti sigur ca a avut un atac de apoplexie? Adica face asta mereu, nu? Cantari religioase si vindecari miraculoase, spuse Cameron uitandu-se la Chase. -Este interesant cum comportamentul religios este atat de aproape de nebunie incat abia putem face diferenta, zise House incepand sa se plimbe prin birou. Chase isi dadu ochii peste cap tinandu-si partea spunand ca repetitiile si lipsa de contiinta indicau apoplexia in timp ce Cameron sugera o infectie. -Dar nu a avut febra, murmura Odette. -Ar putea fi tumoare pe creier, isi dadu si Foreman cu parerea. -Sau scleroza tuberoasa, interveni Chase. -Si cum am putea limepzi lucrurile? Avem doua variante, il putem ruga pe pacientul nostru sa il intrebe pe Dumnezeu sau am putea face un RMN pe creier. Ce cale alegeti? intreba House incepand sa se joace cu bastonul. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|