Girl's Night
|
11 Jan 2012, 12:42
(This post was last modified: 11 Jan 2012, 12:43 by Ella Kruff.)
|||
|
|||
Ella zambi multumita de fapta profesorului .Dar mai era ceva,aveau principalul ingredient pentru PoliPotiune ,dar le mai trebuiau multe ...Puteau gasi majoritatea in biroul profesorului Plesneala ..dar Ella nu credea ca o sa le fie de ajuns pentru cat o sa stea ele ..Asta era problema ..asta si faptul ca trebuiau sa bea potiunea o data la ora ..deci era aproape imposibil sa care dupa ele atatea ingrediente .Dar nu aveau de ales .Ella se mai gandi cum puteau sa se dea drept Profesorul Dumbledore daca nu stiau nimicurile esentiale din viata dumnealui ...Se uita la Mina ..apoi zise :
-Dumnule Profesor cred ca ar trebui sa mai stam de vorba inainte sa ne apucam de treaba ! Nu stim obiceiurile dumneavoastra ..de exemplu ..SUNTETI stangaci sau drepotaci pentru ca nu am fost atenta niciodata cu ce mana iscaliti pergamentele ..sau ..La ce ora va culcati sau va treziti .Cand va treziti ce faceti prima oara ...-cand puse aceste intrebari Ella se inrosi de rusine ..-..Stiu ca aceste intrebari sunt prea personale ..dar cand o sa ne dam drept dumneavoastra ..trebuie sa stim chestiile astea...Adica stim cu totii ca directorul scolii Durmstag va fost prieten ..si presupun ca ar stii chestiile pe care le fqaceti dumneavoastra regulat .. Dumbledore se sfii sa le raspunda fetelor ..dar intr-un final se ridica de pe fotoliul si incepu sa zica -Sunt dreptaci ,ma culc in fiecare seara aproape de miezul noptii ,beau inainte de culcare cate un pahar cu suc de dovleac ..Ma trezesc la 6:30 ..Folosesc cutitul numai pentru taierea carnii ,Imi place budinca cu putin sos de dovleac ,Gemul preferat e cel de zmeura ...nu stiu ce sa va mai spun ,fetelor .dar cred ca a venit timpul sa va pregatiti! ![]() ~Ella Kruff~ by Isabella River |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Up all night | Calliope A. Dubois | 29 | 5,636 |
11 Jan 2013, 11:20 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
One more night | Georgia Harris | 3 | 1,481 |
10 Jan 2013, 13:31 Last Post: Andrew Joshua Bone |
|
would you be ma girl? | Joseph Edward Lestrange | 29 | 6,027 |