Girl's Night
|
11 Jan 2012, 17:55
|||
|
|||
-Domnul profesor ..am reusit !Am luat tot ce aveam nevoie din biroul Profesorului Plesneala ! ..Aa sa stiti ca ne-am intalnit cu un elf de casa pe nume Rusty ..nu l-am intrebat ce facea acolo ,ne grabeam dar am adus-o in bucatarie !
--A daaa,Rusty ,elful asta nu se potoleste nicodata din nazbatii !Am angajat-o spatamana trecuta si deja a ars de 3 ori friptura ..Dar e draguta .Dar sa lasam asta la o parte ! Ar trebui sa ne apucam de treaba ! --Asa e ,profesore !Bun deci daca nu ma insel ,trebuie sa maruntim aripile dantelate de muste apoi sa le adaugam cu lipitorile in apa clocotita din ceaun . In timp ce Ella zicea modul de preparare ,Mina si Dumbledore executau potiunea. -Poate ar trebui sa ma fac profesoara ,chicoti Ella dandu-si buclele blonde pe spate . - Apoi adaugam algele si ghemotoacele de iarba.Dupa ce mai amestecam de cateva ori adaugam pudra de bicorn si pielea sfasiata de bizon .Acum lasam cateva ore ,inainte sa adaugam si un fir de par . Fetele se asezasera pe fotoliu asteptand ca potiunea sa fie gata ..Ella adormi dar deodata Mina o trezi si spuse ![]() ~Ella Kruff~ by Isabella River |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Up all night | Calliope A. Dubois | 29 | 5,636 |
11 Jan 2013, 11:20 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
One more night | Georgia Harris | 3 | 1,481 |
10 Jan 2013, 13:31 Last Post: Andrew Joshua Bone |
|
would you be ma girl? | Joseph Edward Lestrange | 29 | 6,027 |