Letters everywhere
|
11 Jan 2012, 19:55
|||
|
|||
Auzi usa trantinduse. In secunda urmatoare se trezi cu mainile blocate si cu privirea atintita in ochii baiatului. Se incrunta simtind cum se formeaza o mica cuta intre sprancenele ei. Schimbarea brusca a tanarului o lua prin surprindere. Nu stia cum sa reactioneze. Chiar o speriase pentru o secunda. Insa isi reveni rapid.Isi incorda bratele, smucindu-le din stransoarea lui Lucas. Il lua de brat obligandu-l sa ii elibereze barbia.
"Nu am raspunsuri la intrebarile tale." spuse intr-un final exasperata. Simtea cum gandurile ii vuiau in cap. Inspira adanc si se indeparta de el. "Si chiar daca as sti nu ti-as spune." Toate sentimentele pe care le traise pana atunci se transformara in furie. Vroia sa ii arate ca nu era doar o mica fetita neputincioasa. "Probabil te consideri foarte puternic si magulitor cand amagesti fetele in felul asta. Si sunt sigura ca nu am fost prima." Vazu cum pentru un moment orgoliul tanarului fu mangaiat. "Dar iti poti lua gandul de la orice ajutor din partea mea." Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
letters to the sky | Lexie Stryder | 2 | 1,434 |
01 Mar 2012, 16:28 Last Post: Lexie Stryder |