Just...forget me .
|
12 Jan 2012, 00:28
|||
|
|||
Daduse din cap in semn de aprobare si isi ridicase bagheta asupra vrajitorului . Murmurase usor o vraja , adunandu-si toate amintirile triste la un loc , alaturi de gandurile pe care le avea adesea in momentele ei de depresie . Se intorsese pe calcaie , coborand incet scarile , si la auzul unui tipat strident al vanzatorului , zambise strenghereste .
"Sper sa mearga de acum timpul . Nu am chef sa ma intorc sus si sa reparam acea clepsidra si apoi sa ne batem capetele cum sa il readucem inapoi . " Isi dusese teatral mana la gura si se prefacuse ca e obosita ,pasind incet pragul magazinului . Din fericire , pentru amandoua , timpul se miscase din loc si oamenii fugeau agitati de colo colo , ca niste titirezi . "Neh , mi-am facut griji degeaba . Ei bine , Odette , eu am plecat . Sper sa mai apuc sa te mai vad o data . Cu bine , domnisoara viperin , si sa iti faci casa in continuare mandra . " Ii zambise cu toata fata si ii intorsese spatele , privind inainte , trista si ingrijorata . Ce va urma ? Edit By Raizen Puncte Viperini - 170 Topic Closed ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Don't forget who we are | Rosalie Vivienne Alden | 2 | 1,256 |
22 Oct 2011, 14:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |