FanFic "Ultimul an la Hogwarts"
|
14 Feb 2008, 13:49
|||
|
|||
Ma bucur k va placut.
Acum continuarea ... partea 3 ps: Daca avetzi intrebari sau propuneri in legatura cu fanficul .. putetzi sa le punetzi aici. ------------------------------------------------------------------------------------ *** 3 *** Ajunsã la locul cu pricina, Hermione îºi vãzu deodatã prietenii. Harry, Ron ºi Ginny stãteau lîngã niºte scãri ºi mîncau îngheþatã. Mergînd spre ei, îi privi pe fiecare în parte ºi constatã cã nu numai ea s-a schimbat. Ginny se facuse mult mai frumoasã. Avea parul lung, drept ºi roºcat. Era îmbrãcatã simplu, dar sexy. Ron se facuse incã mai înalt, dar rãmase acelaºi slãbãnog roºcat pe care-l þinea ea minte. Harry se facuse ºi el inalt, dar în comparaþie cu Ron, avea chipul mai matur ºi umerii mai laþi. Ajunsã lîngã ei, Hermione îi saluta ºi le sari în gît, pupîndu-i pe obraji de mama focului. Ginny zise cu entuziam: - Waw Hermione!!!!! Te-ai schimbat atat de mult --- te-ai facut mai frumoasã ºi ... - ... ºi mai sexy, zise Harry, zîmbind. Ron încã o privea nedumerit, dar îºi reveni repede ºi zise: - Bunã Hermy --- ããã --- te-ai schimbat --- ããã --- dar Hermione nu mai aºteptã sa termine Ron ce avea de zis ºi îi mai pupã cîte odatã pe fiecare, zicînd: - ªi voi va-þi schimbat --- dar tu Ginny te-ai intrecut pe sine! Eºti super! - ms Miona .. zise Ginny, roºind. - Mdeee --- fetele se fac frumoase, iar noi rãmînem pe loc .. zise Harry cu seriozitate .. nu-i aºa Ron??? - Oo Daa --- zise Ron zîmbindu-i Hermionei. - Sunteþi superbe! În timp ce discutau s-a apropiat de ei o tipã. Era de staturã medie. Avea pãrul negru, drept ºi pînã la umeri. Avea ochii cafenii ( exact ca ai Hermionei - ca ciocolata ). Era îmbrãcatã într-o fustiþã scurtã de culoare roºie, ciorapi albi pînã la genunchi ºi geacã roºie. Era foarte simpaticã ºi avea un zîmbet foarte sexy, datoritã gropiþei din obrazul drept. Ce-i 4 observarã din prima cã necunoscuta avea la gît un colier în formã de ºarpe. Fata le zîmbi larg ºi scoase un: - Bunã --- apoi adãugã --- mã numesc Andreea Rose ºi am venit sa studiez ultimul an la Hogwarts, de la ºcoala de magie din Albania - MaCDowns. Voi cum vã numiþi? - Bunã Andreea, zise Hermione zîmbindu-i --- eu sunt Hermione Granger, el e Harry Potter, el e Ron Weasley ºi ea e Ginny Wesley. Ne bucurãm nespus de mult de cunoºtinþã! Bine ai venit la Hogwarts --- sper cã ºtii cã vei fi sortatã de un joben magic la una dintre cele 4 case ºi ... - ªi am impresia cã o va sorta la viperini, zise Ginny privindu-i colierul. Andreea zîmbi ºi zise: - Ahh --- colierul! Îmi plac ºerpii dar nu cred cã voi fi sortatã la viperini. Nu am calitãþile --- sau mai bine zis - DEFECTELE - necesare unui viperin adevãrat. Toþi o priveau cu gurile cãscate. - ªi speri cã vei fi sortatã la cercetaºi ... se auzi o voce din spate. Era o tipã cu parul castaniu si cu ochii caprui - verzui, foarte frumuºicã. Era îmbrãcatã toatã în negru ºi avea o pisicã neagrã cu ea. Fata se apropie de ei ºi zise: - Ahh .. bunã .. sunt Jessica Rose, sora ei vitregã. Eu de exemplu, sunt sigurã 100% cã voi fi sortatã la viperini. Am calitãþile necesare, care nu sunt nicidecum defecte, dupa cum susþine surioata mea iubita. Zicînd asta, tipa îi întinse Andreei o îngheþatã de ciocolatã, pe cînd ea mînca una cu cãpºuni. Toþi o priveau miraþi, dar cu interes. Tãcerea o întrerupse Hermione (ca întodeauna), zicînd: - Jessica suntem bucuroºi de cunoºtinþã .. apoi se prezentarã toþi .. - ºi fetelor, dacã doriþi puteþi sta cu noi într-un compartiment, în expressul pînã la Hogwarts. Ginny adãugã: - Cred cã e o idee foarte bunã. Harry ºi Ron aprobarã. - Ok .. zise Andreea zîmbind .. sã mergem Jess. ------------------------------------------------------------------------------------- Andreea ( adica eu ) :-P ![]() ![]() Jessica 8-) ![]() ![]() Nu ma indoesc ca stiti cum arata celelalte personaje. :-D ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Hermione Anne Granger - 03 Feb 2008, 02:38
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 03 Feb 2008, 02:42
FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 03 Feb 2008, 13:51
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Ginny Malfoy - 03 Feb 2008, 15:51
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 04 Feb 2008, 17:10
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Ginny Malfoy - 04 Feb 2008, 22:33
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by No name - 05 Feb 2008, 14:28
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 14 Feb 2008, 13:49
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Black Rose - 14 Feb 2008, 15:43
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 28 Feb 2008, 17:29
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 05 Oct 2008, 16:28
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Ada McNair - 05 Oct 2008, 17:06
Re: FanFic "Ultimul an la Hogwarts" - by Andreea Rose - 05 Oct 2008, 23:52