Thread Closed 
The Boulevard of Broken Dreams
14 Jan 2012, 12:27 (This post was last modified: 14 Jan 2012, 12:27 by Veronique A. Dupont.)
  • Tinea inca pachetul strans in pumn si se gandea cate alte obiecte mai avea de recuperat. Ii era recunoscatoare Indiei si stia ca probabil totul ar fi durat mai mult fara ajutorul ei si micul lor spectacol si spera sa o mai intalneasca. Se bucura enorm ca fosta cercetasa nu-i statuse in cale si ca nu incercase sa salveze situatia in stilul caracteristic al acelor lichene imbracte in rosu.
    'Misiunea mea s-a treminat. Tu mai ai ceva de facut?' intreba Ronnie punandu-si gluga neagra a robei pe cap. Mai avea putin si probabil ar fi inceput sa se lumineze, iar viperina nu dorea sa-si arate chipul prin acele locuri. Nici macar nu stia cum de trecuse timpul atat de repede. Probabil ca-si pierdusera o eternitate in magazinul batranului, dar macar gasise ceea ce cauta.
    'Am putea sa facem o aparitie daca si tu ai terminat' spuse Ronnie scotandu-si ambele maini din buzunarele pelerinei si intinzandu-i-le fetei.

OOC: Posteaza tu si apoi inchid eu!

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The Boulevard of Broken Dreams - by Veronique A. Dupont - 14 Jan 2012, 12:27

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Boulevard Of Broken Dreams Jade A. Crawford 1 987 05 Feb 2011, 21:39
Last Post: Addie L. Crawford