Thread Closed 
Keep calm and change everything
14 Jan 2012, 13:46
  • Pasi in camera alaturata, sperand ca nu va mai da peste nimic amenintator. Lupta cu Devoratorii Mortii ii ajunsese pentru.. o viata intreaga. Insa punea pariu ca nu se terminase inca. Simtea asta.

Isi ridica privirea, apoi rasufla zgomotos. In camera aceea se mai afla un Devorator al Mortii , care incerca sa deschida cea mai apropiata fereastra. Cercetasa facu ochii mari cand vazu un ac de argint printre degetele sale. Cum ajunsese el acolo? Murmura aproape plictisita: Impedimenta! , observand cu satisfactie cum acul ii aluneca Devoratorului printre degete. Il lua de jos si rosti apoi , fara sa se gandeasca: Obliviate!. Abia dupa ce a spus incantatia isi dadu seama ca facuse o greseala mare. Nu mai avea de unde sa afle cum stia acel Devorator de ac. Ofta prelung, apoi se gandi sa o cheme pe colega sa Cercetasa.
    - Georgya! Cred ca ti-am gasit acul.
    Spera totusi ca nu se intamplase nimic rau prin camera cealalta cat lipsise ea de acolo.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread