|
14 Jan 2012, 14:02
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Chicoti incet, trecandu-si o mana prin suvitele lungi de par.
"-Am avut de ales intre Ochi-de-Soim si Cercetasi. Jobenul a staruit indelung sa ma trimita la cea de-a doua casa, pentru ca spunea ca acolo m-as fi potrivit mai bine; si sincer, poate avea dreptate. Toata lumea se astepta ca eu sa pic la Ochi-de-Soim, iar Rose la Cercetasi. Poate si datorita personalitatii noastre" murmura ea, melancolica. "In plus, mama mea a fost tot la Ochi-de-Soim, deci ma asteptam oarecum sa fiu sortata acolo; nu stiu de ce am ales totusi Cercetasii. Am fost nesigura la inceput si am avut momente in care chiar m-am intrebat daca apartin acestei case. Timpul insa m-a convins" continua tanara, cu un zambet. Acolo se potrivise cel mai bine - acolo fusese casa ei de suflet.
Nu se gandise niciodata cum ar fi fost daca ar fi picat la Viperini sau la Astropufi; la Viperini nu ar fi avut mari sanse, deoarece nu era sireata din fire. La Astropufi insa, se putea; sora sa mereu o tachina ca avea sa pice acolo. Si chiar daca Jobenul nu o sorta la Cercetasi, probabil nu avea ce sa faca; putea doar sa se conformeze. Era insa multumita ca absolvise Hogwarts'ul acolo si ramase si doi ani ca Sefa de Casa. Insemna enorm pentru ea.
|
|
Messages In This Thread |
RE: It's not me, it's you - by Bell Evans - 14 Jan 2012, 14:02
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|