Thread Closed 
Keep calm and change everything
14 Jan 2012, 19:29
  • Cercetasa aproba din cap aproape absenta. Trebuia sa fie bine, stia asta. Avea o sansa si nu dorea sa o iroseasca. Inima deja ii batea mai repede din pricina anticiparii. Incepu sa urce scarile, cu Georgya in urma sa. Pasii sai rasunau straniu de goi in timp ce urca si parca toata lumea se misca cu incetinitorul. Isi amintea ca prietena sa se afla la etajul trei. Isi amintea pana si sala, dupa atata timp.

O Vindecatoare iesi din camera din care trebuia sa intre. Daca era posibil, inima ei incepu sa bata chiar si mai repede decat inainte. Abia simtindu-si picioarele, se repezi pe usa. Ea era acolo, asezata in pat. Vie. Functionase.
    In momentul acela, toate cuvintele pe care le pregatise pentru acel moment parca s-au sters din mintea ei. Asa ca hotari sa vorbeasca cu inima, nu cu mintea.

- Imi pare rau ca nu am putut impiedica asta, spuse ea, apropiindu-se.
    Nu mai avea mult, isi dadea seama dupa paloarea chipului ei.
    - Nu e vina ta ca sa-ti ceri scuze pentru asta, ii spuse ea, cu o voce stinsa. Totusi, un zambet vag se contura pe buzele ei palide. Desiree incerca sa-i zambeasca si ea.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Keep calm and change everything - by Desiree Rose Goth - 14 Jan 2012, 19:29