Thread Closed 
let it snow with screams
14 Jan 2012, 23:03
  • Observa figura obosita a baiatului si pentru cateva minute se simti prost pentru interogatoriul la care-l supunea. Il simtea atat de aproape, dar in acelasi timp atat de departe. Avea senzatia ca vorbise cu el timp de secole - iar cand se uita la ceas vazu ca trecusera deja doua ore -, dar in acelasi timp realiza ca nu stia mai nimic despre el. Comportamentul sau o intriga si o facea sa-si doreasca sa afle cat mai multe detalii ce-l defineau pentru ca mintea sa parea atat de complexa incat ar fi putut depasi cu mult intelectul colegilor sai ignoranti.

'Imi place ceaiul. In plus, imi doream sa citesc aceasta carte' spuse ea aratandu-i cartea pe care-si sprijinea cotul stang. Era o carte bej pe a carui coperta era desenata o pasare multicolora. Cartea nu avea niciun titlu si nici autorul nu era mentionat.
    'Imi plac pasarile' dauga viperina prinzandu-si suvitele roscate de par ce-i acopereau fruntea.

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: let it snow with screams - by Astrid Eir Osmund - 14 Jan 2012, 23:03