Thread Closed 
let it snow with screams
15 Jan 2012, 00:50
  • Isi retrase mana si si-o puse in poala, iar apoi isi intoarse privirea catre fereastra. Nu se simtea tocmai in largul sau, iar intrebarea baiatului o facu sa se intrebe daca intetile sale intiale mai aveau vreun rost in a fi puse in aplicare. Nu intelegea de ce tocmai el i-ar fi pus o astfel de intrebare. Tocmai el dintre toti care parea sa o inteleaga, pana in acel punct.

'Nu sunt prietenoasa. Nu-mi plac oamenii. Mereu am fost respinsa de cei din jurul meu si mereu voi fi. Poate tie nu-ti pasa ca n-am sange pur. Dar, sincer vorbind, esti singurul' spuse viperina uitandu-se la mainile sale ce i se odihneau acum in poala. Cartea era abandonata pe masa, iar ceaiul i se racise. Realizase ca iesise din acea stare de visare in care totul i se parea minunat si se trezise la realitatea ce-i zdrobise din nou visele si o facuse sa regrete ca se gandise chiar si pentru o secunda ca totul ar fi putut diferit. Credeam ca ai sa intelegi, spuse in gand fiind prea speriata ca sa-si verbalizeze cuvintele.

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: let it snow with screams - by Astrid Eir Osmund - 15 Jan 2012, 00:50