Daca e weekend e relaxare...
|
15 Jan 2012, 16:36
(This post was last modified: 15 Jan 2012, 16:38 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
Inchisese usa magazinului "Trei maturi " , ignorand tipetele barmanului , indreptate spre viperina verzuie , careia nu ii pasa nimic . Tocmai distrusese doua mese , le facuse scrum si cenusa , ramanand numai un praf cenusiu pe podeaua din ciment . Doi vrajitori care stateau in fata ei si o priveau tematori , cu baghetele tintite asupra ei , se dadusera cu cativa pasi in spate , nelinistiti . Pufnise dezaprobator , jucandu-se cu bagheta ei , aruncand-o dintr-o mana in alta si apoi , indreptand-o spre cei doi . Zambise cu coltul gurii , isi luase roba neagra de pe spatarul scaunul din stanga ei , si cu o ultima privire vicleana aruncata celor doi iesise din incapere , in acelasi moment in care cineva tipase la ea sa se intoarca si sa repare ceea ce facuse . Soarta tipule ,dar i-am anuntat pe cei doi sa aiba grija cu cine se pun . Au vrut sa stie cum ii , au aflat .
Coborase ceie trei trepte din lemn , incheindu-si nasturii de la roba si isi aranjase bine gulerul , privind in jurul ei . Era sambata , zi in care trebuia sa fi stat in padurea interzisa si sa se plimbe printre copaci . Dar nu , si-a tarait picioarele pana in satul Hogsmeade , pentru ce ? Ca sa se miste pe acolo si sa vada lumea . De parca as avea nevoie de asa ceva . Adevarul e ca ..neh , ce adevar ? Am ajuns aici . Acum sa vad cum mai scap de aici , ca sunt deja plina numai pe jumatate de nervi . Betivi idioti . Cred ca ei le stiu pe toate . Minte sucita . Surase usor , si isi trecuse mana prin parul verde , ridicandu-si privirea spre cerul albastrui , uitand unde se afla..si unde mergeau picioarele ei . Pana daduse cu capul de ceva tare . Isi dusese instinctiv mana la capatana , frecandu-se energic si injurand nervoasa . "Care mai esti si acum ??? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Daca e weekend e relaxare... - by Alessandra R. Light - 15 Jan 2012, 16:22
RE: Daca e weekend e relaxare... - by Eliza G. Blest - 15 Jan 2012, 16:36
RE: Daca e weekend e relaxare... - by Alessandra R. Light - 15 Jan 2012, 16:43
RE: Daca e weekend e relaxare... - by Eliza G. Blest - 15 Jan 2012, 16:54
RE: Daca e weekend e relaxare... - by Alessandra R. Light - 15 Jan 2012, 17:08
|
Possibly Related Threads… | |||||