Daca e weekend e relaxare...
15 Jan 2012, 16:54
Ii aruncase o privire severa , cateva suvite verzui cazand alene peste ochii ei .
"Fii atenta pe unde umblii copilo . Aici trebuie sa fii foarte atenta , daca esti cu picioarele in aer , partea a doua ! " tipase viperina la fata ,nestapanindu-si furia . Se oprise brusc , dandu-si seama de ceea ce facuse si privise in jurul ei . Un grup de copii ,din anul doi sau trei , se uitau la ele doua , surprinsi si doritori sa vada ce va urma . Poate si un duel . Nicio sansa , nu ma iau eu la duel cu o astfel de persoana si la..what the ... e la cercetasi . Pff . Pufnise nervoasa la vederea dungii rosii de langa gat si emblemei de pe piept . Se daduse cu cativa pasi inapoi , si pusese mana pe bagheta . Asta e buna ! Si isi lasase mana sa cada inerta pe langa corp . De cand am inceput eu sa ma las dusa de furie ? Am innebunit total .
"Nu-i nimic . Doar fi atenta pe unde mergi . Atata tot ... ia stai nitel . Dar nu te-am mai vazut candva? " Parul rozaliu al cercetasei ii dadea vaga impresie Elizei cum ca o mai zarise undeva ,demult .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Daca e weekend e relaxare... - by Eliza G. Blest - 15 Jan 2012, 16:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Un weekend pe cinste Alice Morris 34 4,344 13 Apr 2011, 13:57
Last Post: Alice Morris
  Relaxare Evelina R. Potter 46 6,134 02 Feb 2011, 22:00
Last Post: Raizen Isildur
  Primul weekend in Hogsmeade Bell Evans 56 7,959 28 Jun 2010, 18:45